Tilaa päivystysnumero kännykkääsi

Yritysinfo

Hinaus Sjöberg Oy on Suomenkuorma-autoliiton (SKAL), Autoliikenteen työnantajaliiton ja Autoliiton jäsenyritys. Toimimme yhteistyössä autoliikkeiden, maahantuojien, viranomaisten sekä alan muiden toimijoiden kanssa.

Hinaus Sjöberg Oy on mukana valtakunnallisessa hinaus-ja tiepalveluverkostossa : Assistance Finland Oy, lisää tietoa verkostosta ja sen palveluista löydät Assistance Finlandin kotisivuilta. www.assistancefinland.fi

Hinaus Sjöbergin historia ulottuu aina 1950-luvulle, jolloin Wikbergin korjaamo aloitti hinaustoiminnon pääkaupunkiseudulla. Korjaamon korkeatasoisia hinauspalveluita rupesi jatkamaan korjaamon oma poika Svante Sneitz, joka loi vankan asiakaspohjan yritykselle.

Sneitzin siirryttyä eläkkeelle 1985 aloitti Svante Sjöberg hinaustoiminnon Hinauspalvelu S. Sjöberg nimellä. Svante Sjöberg tunnettiin alalla erittäin ystävällisenä ja luotettavana yhteistyökumppanina. Toiminta laajeni aluksi yhdestä hinausautosta useampaan, ja vuonna 1996, kun Svanten veli Carl-Eric Sjöberg aloitti toiminnan, oli autoja jo kuusi.

Yhtiön perinteitä ja arvoja vaalien toiminta on laajentunut, ja tätä nykyä kalustoon kuuluu 25 hinausautoa ja 5 autonkuljetusautoa.

Lue lisää eri palveluistamme täältä